SilkNaturals, Aromaleigh & Lumene haul

I must have been a nice girl, because I got all these today ;)

Olen näemmä ollut kiltti tyttö, kun postipoika muisti parilla kirjeellä ;)


Silk Naturals

Nectar (Clinique black Honey clone) is so pretty! It's quite red, at least to me, but it looked very good and wasn't too dark. Modern poet is liquid gloss, my first liquid gloss from SN. It feels quite similar that liquid glosses I already have, maybe a bit "thicker"... It's nice but maybe not my favorite, but I still like it. The color was just what I expected and wanted.

I got also Devil's cake clear black label lippie but my mom loved it so much that I gave it to, and I ordered a few more for me :D

Nectar (Clinique black honey kopio) on niin nätti! On tuo aika punainen, meikäläisen mittapuussa ainakin, mutta näytti tosi hyvltä eikä ollut liian tumma tai tunkkainen. Modern poet oli ensimmäinen Silk Naturalsin nestemäinen kiiltoni, ihan kiva mutta ei kuitenkaan ihan suosikiksi noussut. On hieman "paksumpi" kuin monet muut mineraalipuljujen kiiltoni ja on tosiaan ihan kiva silti. Väri oli juuri mitä odotin ja toivoin :)


Sain myös Devil's cake black label-huulirasvan mutta äitini piti siitä niin paljon että sai omakseen ja tilasin ehti lisää itselleni :D


AromaleighMy favorite Aromaleigh collection and I haven't even tried these yet :D Spring solstice collection looks SO ME!

Tässä onkin suosikkikokoelmani Aromaleighiltä, enkä ole vielä edes näitä testannut :D Spring Solstice kokoelma on niin_minun... *kuolaa*
Sweet lip color, this is my daugter's Christmas present but I wanted to swatch this to you anyway. Color is pretty, very light pink, perfect for little girls :)

Sweet-huulikiilto, Minin joululahja mutta halusin kuitenkin swatchata tämän ensin. Todella nätti ja hillitty vaalea pinkki, pikkutytön (ja miksei vähän isommankin) unelma.


LumeneI hope my skin tolerates this Lumene Arctic Aqua 24h balancing moisturizer. Click the picture to see ingredients.

Ja sitten vielä hiukan Lumenea, toivottavasti ihoni kestää tuon kosteusvoiteen, iho huutaa jo kuivuuttaan... Inci näkyy kuvaa klikkaamalla.

0 comments:

Post a Comment