Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny!

"We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already.

Some companies I know are making their own mineral makeup:
-Aromaleigh
-The She Space
-Meow
-Fyrinnae
-Dreamworld
-mum mum's crafts
-Sassy Minerals
-LaurEss
-Alima
-Morgana minerals
-Beautiful girl minerals
-Everyday minerals
-Lily Lolo
-Elemental Beauty
-Cory
-SilkNaturals
-Suds n sass
-HiFi Cosmetics
-Purely Cosmetics
-Archetype
-Evil Shades
-Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *)
-and MANY more :)

For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "love color" or something like that. If I'm not sure, I'll ask :) But usually companies who make the producst are very pround of that and say it clearly!

I really do not mind if a company sells repackaged stuff BUT you have to tell it to your customers CLEARLY!




Tuossa yllä on linkki Mineral makeup mutinyyn. Idea on siinä, että tuonne saataisiin tiedot firmoista, jotka myyvät uudelleen pakattua tukkurien micaa sekä niistä, jotka tekevät tuottensa itse. Todella hyvä juttu, sillä tuohan on hyvin vaikea varsinkaan aloittelijan huomata.

Miksi monet eivät halua ostaa uudelleen pakattua micaa? Samaa saa halvemmalta tukusta ja harmittaahan se, kun luukusta kolahtaa paketti "taas sitä samaa". Muutenkin mielummin kannatan firmaa, joka näkee niiden eteen muutakin vaivaa kuin pakkaamisen! Valita kun voi :) Laitoin tuohon ylle listan testaamistani firmoista (sekä muista jotka tiedän varmoiksi), jotka tekevät tuotteensa itse. Yritän muistaa suurimman osan...

Jatkossa luen aina firman sivuilta, sanovat oikeasti tekevänsä tuotteet itse vai onko sivuilla vain yleisempää puhetta mineraleista ja "miten he niin rakastavat värejä" tms. Jos tuotteet on itsetehtyjä, niin yleensä firma on siitä niin ylpeä, että kertoo asian todella selvästi! Ja tosiaan mielestäni firma saa myydä ihan vapaasti suoraa tukkurien micaa kunhan kertoo sen asiakkaille SELVÄSTI! Stardust Cosmetics on tästä hyvä esimerkki, tilasin jopa muutaman tuollaisen sävyn :)

0 comments:

Post a Comment