Lash Stiletto vs. Telescopic

Tästä ei pitänyt ihan vertailua tulla mutta koska ero oli melkoisen selvä kuvissa, tein tämän kuitenkin :D Molemmathan ovat mainospuheiden perusteella kovin pidentäviä: Telescopicilla saa teleskooppisen pitkät ripset ja Lash Stiletto "tekee ripsille saman kuin korkeat korot säärille".

Vertailu on vähän epäreilu, sillä Telescopicini on waterproof ja se tunnetusti pitää taivutukset paremmin. Pohjalla on molemmissa taivutus Shu Uemuran loistavilla ripsien taivuttimilla.

Tässä harjat vierekkäin:

Lash Stiletto:Telescopic wp:


Pohjustus Shu Uemura cream eyeshadow light green. Luomella vanhat TSS LE-sävyt Dragon Breathe, Short on Sass ja Killer Couture. Rajaukset Indelible Tanzanite ja alaluomella GOSHin kynä Lemon Soda & Shu Uemuran kynä Metallic Purple.


Mitä korkeat korot tekevät säärillesi? Jep jep :D Ripseni näyttävät ihan super-mitättömiltä Stiletton kanssa! Tällä ripsarilla en jaksa enää edes yrittää, tykkään vain ja ainostaan tämän harjan mallista. Jos tästä joskus tulee waterproof-versio, sen testaan varmasti. Pituutta tällä sai mutta taivutukset läsähtivät heti kättelyssä... Väri on musta-musta muttei mitenkään erityisen kiiltävä. Stiletto tuoksuu aika voimakkaalta, jotenkin "kukkaiselta". Ilmeisesti kyseessä on joku tuotteen ainesosista sillä mm. Maybellinen Colossal tuoksuu/haisee samalta.

Telescopic taas taitaa olla niitä mascaroita, josta joko tykkää paljon tai sitten ei lainkaan. Lash Stiletto on ehkä helpommin "ihan ok". Telescopicin harja on kampamainen ja tällä ei kannata juuri siksak-liikettä laittaessa tehdä, seurauksena on kamalat klimpit! Kampaan joko rauhallisesti yhdellä kammoista (tässähän on 3 eri puolta, juuri tuollaisia kampamaisia) tai pyöritän harjaa samalla kuin kampaan sillä läpi ripsien. Tuo pyörittäminen tuntui alkuun vaikealta ainakin minusta mutta nyt tykkään laittaa juuri sillä tavalla.

Ripsivärit saattavat toimia todella eri tavoin eri ripsissä, valitettavasti vain testaamalla selviää. Omat ripseni ovat pitkät, eivät kovin tuuheat ja piikkisuorat.

0 comments:

Post a Comment