Vinkkejä mineraalien käyttöön

Tässä muutamia vinkkejä, joiden olen huomannut auttavan vähentämään mineraalituotteiden pöllyämistä ympäriinsä. Tosin eniten auttaa harjoitus =)

VINKKI 1: ÄLÄ IRROITA SIFTERIN SUOJAA HETI KOKONAAN! Aloita avaamalla 1-2 koloa ja avaa lisää vasta, jos tuotetta ei tule kopauttamalla ulos tarpeeksi. Oikein hienojakoissa tuotteissa reiät voi tehdä nuppineulalla (tätä ei vielä itse testattu, vinkki peräisin EnKorelta).
Kuvassa vasemmalla sifterin suoja poistettu kokonaan (=sotku), keskellä osittain ja oikealla matkalle lähdössä oleva purnukka, jossa suojana pumpulia, vain kansi puuttuu.


VINKKI 2: KÄYTÄ MINERAALIPOHJAN LAITTAMISESSA APUNA ERILLISTÄ LAUTASTA YMS, EI TUOTTEEN KANTTA. Kanteen jää puuteria ja se sotkee tehokkaasti purkin kierteet, samoin siveltimen mukana kanteen menee rasvaa iholtasi ja vaikka itse jauheessa pöpöt eivät viihdykään, likainen kansi onkin eri juttu!

VINKKI 3: KOPAUTA SIVELLINTÄ PYSTYSENNOSSA. Kun siveltimessä on mineraalituotetta, älä kopauta kannen reunaan vaan kevyesti varresta tuotteen ollessa pystyssä. Näin mineraalit tipahtavat siveltimeen eivätkä ympäri kotia.


Puuteroitu Aliman "matkasivellin".

VINKKI 4: KOPAUTA TUOTTEEN KANTTA KEVYESTI ENNEN KUIN AVAAT SEN. Jos purkki onkin ollut vinossa, tuote saattaa (varsinkin sifterittömissä tuotteissa) olla liian lähellä reunaa. Tällöin avatessa tuotetta tipahtaa heti ulos, koppauttamalla pinta tasoittuu ja tuotetta ei mene hukkaan.

Ja "bonusvinkki": pieni mikrokuituliina puhdistaa siveltimen eri luomivärien välillä nopeasti. Toimii huomattavasti pumpulia paremmin! Kuvassa NARS 12-sivellin.Toivottavasti vinkeistä oli apua!

0 comments:

Post a Comment