Matkavalmisteluja, se on nimittäin nyt LOMA!

Siirryn löhöilemään etelän aurinkoon, palailen päivittelemään blogia taas viikon päästä :) Mineraalimeikeistä kiinnostunelle vinkkinä, 4.7. on todennäköisesti taas tarjolla itsenäisyyspäivän alennuksia useammallakin ameriikan firmalla. Käyttäkääpä alet hyväksenne minunkin puolestani! Taitaa olla ihan aiheellista, että tänä vuonna nuo alet jäävät minulta saamatta :D

Lähdemme aamukoneella kohti etelää, matkaan pitää lähteä kotoa noin kolmelta. Innolla odotan tätä aikaista herätystä kera lapsien, NOT.

Matkavalmistelut siis alkoivat nyt aamulla. Unohdin TIETENKIN, että tukka pitää pestä ja taivuttaa raudalla jo illalla, aamutukan pesu siis piti jättää väliin. Tuon muistin ZX Xylitol-shampoo päässäni :D No, päätin laittaa samalla tehohoidon muhittelemaan. Vartalo tuli kuorittua Nivean Soft Peelingillä ja epiloin jalat ja kainalot Xellellä. Kynsihoidon tein eilen ja nyt muhittelin vielä kynsiä öljyllä. Sitten kämppä siistiksi (kivampi palata siistiin kotiin) ja nyt pakkailen.

Tässä vielä viimeiset kuvat ennen reissua. Tässä käytössä Isadoran ihana Blooming Spring-paletti. Paletti lähtee mukaan reissuun, värit ovat helpot ja hillityt. En yleensä näin hilityn perään ole mutta lomalla on eri juttu ja laiskottelen meikkienkin suhteen ;)Sisänurkassa pistaasinvihreä ja sen päällä persikka, keskellä lila (joka minulla näyttää oikeastikin ihan vaaleanpunaiselta) ja varjostuksena paletin ruskea. Suora kopio siis erään ystäväni meikistä ;) Rajaus Indelible eye shadow "carbon" ja alarajaus Isadoran vibrant violet. Ripsarina Lancômen värisevä.

Hiukan olen saanut petrattua rajauksia, eivät lopu enää ihan niin kesken... Harjoittelu jatkuu :D Jos muuten tiedät hyviä luomiväri-tutorialeja, saa mielellään antaa vinkkiä.


Tässä taas viikon ällötys, keltaiset kynnet :/ OPI Natural Nail-kovettaja tämän sai aikaan, eivät lähde kuin kasvamalla. Tosi kiva juttu! Testasin viimeksi sinisen lakan mutta valitettavasti tuo keltaisuus suorastaa huutaa, jos lakka pääsee kulumaan pikkuisenkin. Joudun siis käyttämään keltaisia ja vihreitä lakkoja näillä näkymin koko kesän. Onneksi vihreä on lempivärini mutta toisaalta vaihtelukin kyllä virkistäisi.


Luonnossa valitettavasti vielä paljon keltaisemmat.


Viimeisessä kuvassa vielä lomakynnet, vaikka sama lakka (GnG Entourage) onkin jo ollut esillä:Hauskoja hellepäiviä kaikille!

0 comments:

Post a Comment