Ihanat MAdit pussista purkkiin

Ihanaa, postilaatikosta löytyi aina piristävä paketti :D Tällä kertaa MAD Mineralsilta. Tilaus oli pieni, sain kaverin kimppaan ja tilattavaa ei niin paljon tällä kertaa ollut.Sample Indelible-silmämeikinputsarista, Indelible ever after-voideluomiväri, Be kind ja Whisper green luomivärit.

SAMPLEPUSSISTA PURKKIIN

1. Irroita tarra ja kiinnitä se samplepurkkiin (pussia voi joutua hieromaan sormilla, joten tarra kannattaa siirtää heti purkkiin)
2. Päästä pussiin ilmaa. Pöllyävämpi puuteri irtoaa tällöin jo pussin reunoista, "kosteampaa" puuteria taas voi joutua irroittamaan hieromalla pussia kevyesti.

3. Ota pussista kiinni alla olevan kuvan mukaisesti, pidä toinen puoli tiiviisti kiinni:


Kynsissä CnG Rodeo Fanatic, joka ei tosiaan tunnu oikealta sävyltä näin kesähelteellä :D

4. Kippaa mineraalit purkkiin, VALMIS!Ja tässä swatchit vielä:Kauniita ovat :)

Purkkeja voi ostaa mineraalifirmoista, joka onkin ihan järkevää, jos tarvitsee vähän. Nuo nimittäin saattavat firmasta riippuen nostaa postikuluja (tai eivät lähetä niin suuria määriä). Esim. PureLuxe myy samplepurkkikokoa. Itse tilaan näitä isoina määrinä eBay-kaupasta nimeltä JarWolrd. Nopea ja luotettava firma, kulut olleet siinä 10-15 USD. Vastaavat nopeasti postikulukyselyihin ja muistaakseni voivat myös laskuttaa PayPalilla. Itse käytän 3 g purkkeja, niitä saa ilman sifteriä ja sifterillä.

Ja tässä yksi EOTD vielä loppuun:

Indelible Green Tea (primer)
TSS Widdless and Waddles (lid)
TSS Maiden Marcey (outer lid)
TSS Jump Jivin' Jenny (outer v)
TSS Lit Up Lisa (liner)
Estee Lauder Projectionist (mascara)

Tässä siis kevään One Little Dress-kokoelman muita sävyjä, asiakkaiden mukaan nimettyjä.

edit: Ihan järkkyä tavaraa tuo Indelible waterproof-putsari! Kutittaa, kirveltää, jättää kalvon PITKÄKSI aikaa... Puhdisti siedettävästi mutta ei kiitos tätä enää ikinä! Jatkan tyytyväisenä MUFE Sens' eyesin käyttäjänä :D

0 comments:

Post a Comment